Hallo Gæst
Log ind
Luk
Ny bruger
Luk
Sonnenertrag beschäftigt sich in erster Linie mit Photovoltaik und nachhaltigen Energien. Wir unterhalten die Photovoltaik Datenbank in der unsere Nutzer ihre Erträge und Anlagen untereinander vergleiche können. Neu ist der Datenimport über Solarlog und Sunnyreport.
Visning
Visning
Giv penge nu

Hier sehen Sie die aktuellen Spenden. Wir freuen uns über jeden Beitrag. Nur gemeinsam sind wir stark!

Alle neuen Spenden hier.

Vore største sponsorer

Nyeste donationer

Solenergi- resp. solcelle-regner

Hvad skal en solenergi-regner gøre? Hvad behøver jeg en solenergi-regner til? Kan en solenergi-regner virkelig levere plausible resultater?

Du har ret! Mere end 95% af alle solenergi-regnere er faktisk bedragerisk. Mange af disse solenergi-regnere tjener foremålet at styre dig til en bestemt installatør eller simpelthen binde dig til en produkt. Ingen solenergi- resp. solcelle-regner kan levere virkelig realistiske, anvendelige resultater.

Men hvorfor er der så stor efterspørgsel på solenergi-regnere?

En meget enkel historie. De fleste solenergi-regnere er tænkt til at udnytte din uvidenhed samt din nysgerrighed. Næsten alle har allerede hørt noget om de mulige gevinster fra solcelleanlæg, og man overvejer, om dette ikke kunne være en god investering for en selv. Når man søger information til solcelleanlæg og solenergi på internettet render man ind i en mængde solenergi-regnere. Disse solenergi-regnere retter sig på et individualiseret måde efter din søgningsopførsel.

Skulle dette være løsningen?

Nej! Nej! og atter nej!

Vor tanke mht. en solcelle-regner er en helt anden!

Fordi vil ikke kan trylle men heller ikke skal kunne det, skulle vor solcelle-regner gøre data fra det største arkiv af denne typ tilgængelige til sammenlignelse. Vi ønsker at samle dine ideer og spørgsmål og vise dig nogle plausible forslag og muligheder. Vor solcelledatabase indeholder kæmpemæssige mængder data, som helt gratis kan understøtte dig ved forberedelserne for dit solcelleanlæg. Selvfølgelig har vi også et stort antal firmaer og producenter, der er aktive på området solceller, i vort register.

Her bliver vi dog ikke på nogen måde aktive selv uden kan kun understøtte dig. Du bliver alligevel nødt til at lægge et og et sammen. Når det først står klart for dig, hvad du vil have, så kan du også bygge op kontakter selv. Venligst indhent mindst tre forskellige tilbud og sammenlign så ikke kun prisen på et solcelleanlæg men også dets komponenter og ydelse. Hvad gælder vore solcelleinstallatører kan du beundre deres anlæg og udbytter online samt læse vore anlægsbrugeres dagbøger og tænke over bedømmelser. Alt dette er muligt og også nødvendigt for at levere uafhængig og gratis information til dig. Tag den påkrævede tid til dette. Nærighed er på ingen måde en dyd, fordi dit anlæg skal fungere ordentligt og producere strøm 20 år og længere.

Vi ved, at ingen anden portal har mere samlet men også emnesmæssigt forskellig information, men vi ved også, at det tidligere har været vanskeligt at finde den relevante information for dig i de store mængder af data. Dertil behøver man tid, og den tid vil mange desværre ikke tage.

Vort mål er integrationen af en ærlig og informativ solenergi-regner i begyndelsen af tredje kvartal 2012. Frem til da beder vi dig om at gennemsøge vor database manuelt for at finde vigtig information om bygning resp. køb af dit solcelleanlæg. Fordi vi finansierer vort websted via donationer og reklamer, ville vi glæde os, hvis du frivilligt ville støtte os, hvis vi har kunnet hjælpe dig videre.

Sonnenertrag - den uafhængige og ærlige solcelleportal