Hallo Gæst
Log ind
Luk
Ny bruger
Luk
Sonnenertrag beschäftigt sich in erster Linie mit Photovoltaik und nachhaltigen Energien. Wir unterhalten die Photovoltaik Datenbank in der unsere Nutzer ihre Erträge und Anlagen untereinander vergleiche können. Neu ist der Datenimport über Solarlog und Sunnyreport.
Visning
Visning
Giv penge nu

Hier sehen Sie die aktuellen Spenden. Wir freuen uns über jeden Beitrag. Nur gemeinsam sind wir stark!

Alle neuen Spenden hier.

Vore største sponsorer

Nyeste donationer

Solcellefora

Blandt de vigtigste internetsider mht. planlægning, bygning og drift af et solcelleanlæg er solcellefora. Der finder du uafhængig information og mennesker, som i nogle tilfælde har flere års erfarenhed på området solceller og vil og kan hjælpe dig. I et solcelleforum kan du oftest bytte uafhængig information, og du får støtte og svar på dine spørgsmål og problemer.

Jeg kan kun anbefale dig at kontrollere dit tilbud på et solcelleanlæg i et PV-forum. Det vil oftest kun tage kort tid og du vil have fået nyttige, målbare og også verificerbare resultater. Det største forum af denne type i Tyskland er vel Photovoltaikforum.com. Om et forum er stort eller er kun af underordnet betydning. Det er brugerne som gør et forum godt og informativt og hjælper nytilkomne og interesserede personer og besvarer deres spørgsmål. Mennesker, som beskæftiger sig med temaet solcelleanlæg og deres prisbillede og som giver deres viden videre til andre som er nysgerrige eller som søger hjælp. "At give og tage" har altid været et direktiv hos Sonnenertrag. Af disse grunde er Sonnenertrags Team-medlemmer ikke kun i de

Sonnenertrags partnerfora

Forum Sonne (Tyskland/Østrig/Schweiz) for Tyskland

Zonne-energie forum for Belgien og Holland

store fora aktiv, uden også i andre fora, der beskæftiger sig med temaet solceller.

Du kender eller driver et solcelleforum? Du kender og støtter Sonnenertrag? Vi tilføjer gerne yderligere partnerfora. Netop for Italien søger vi stadigvæk støtte.