Hallo Gæst
Log ind
Luk
Ny bruger
Luk
Sonnenertrag beschäftigt sich in erster Linie mit Photovoltaik und nachhaltigen Energien. Wir unterhalten die Photovoltaik Datenbank in der unsere Nutzer ihre Erträge und Anlagen untereinander vergleiche können. Neu ist der Datenimport über Solarlog und Sunnyreport.
Visning
Visning
Giv penge nu

Hier sehen Sie die aktuellen Spenden. Wir freuen uns über jeden Beitrag. Nur gemeinsam sind wir stark!

Alle neuen Spenden hier.

Vore største sponsorer

Nyeste donationer

Vision

Sonnenertrag Vision

Energi er et globalt problem. Vedvarende energi ligeså. Vi fra Sonnenertrag har gjort det til vores opgave at give mennesker mulighed for at informere sig om solarenergi og udbyttet heraf. Dette kan ske globalt såvel som regionalt.

Hver producent har det bedste produkt, hvert land de bedste forudsætninger, hver operatør og ejer de bedste solcelleanlæg.

Er det virkeligt sådan?

Sonnenertrag giver besøgende mulighed for at finde ud af dette via sammenligninger og statistikker. Endnu mere interessant er Sonnenertrag for ejere af et solarenergianlæg. Kun den som holder øje med sit anlæg, har glæde af det i lang tid. Vi ved, hvad vi taler om. Selvfølgelgi arbejder vi på stadige forbedringer og nye projekter. En ide, en verden, et community med ét navn.

Sonnenertrag

Vores motto var fra begyndelsen "Giv og tag" og præcis sådan har og vil det fungere. Du fodrer vores database med korrekte informationer og modtager til gengæld mange sammenligninger og statistikker.

Sonnenertrag finansieres i øjeblikket komplet af mig og via reklame. På den måde er vi uafhængige og vil på ingen måde skulle tage hensyn til sponsorer.

Kun hvis basis stemmer fra begyndelsen af, passer resultatet også. Her har vi masser af arbejde at gøre. Ledsag os på vores vej mod en bedre fremtid. En skøn, grøn verden uden krig, sult og energiproblemer. Ledsag Sonnenertrag på et stykke af vejen. Hver besøgende, hver bruger, og hvert nyt teammedlem er os vigtig.

Din Lothar Beer (Team Sonnenertrag)